
خانوادهها تربیت اخلاقی و جنسی فرزندان را جدی بگیرند
زهرا اسدی از افزایش طلاق های عاطفی در خانواده ها سخن گفت.
کارشناس مسائل اجتماعی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سمنا بیان کرد: «همایش پیش از ازدواج بانام کوچهباغ خوشبختی با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ، همایش خانواده و کودک، همایش خانواده و مهارتهای فرزند پروری زیر نظر بهداری سپاه و همچنین همایش فوقالعاده تربیت جنسی کودک با حضور پرشور خانوادهها ازجمله همایشهایی بود که در طی دو سال اخیر برای هم شهرستانیهای گرامی برگزار کردهایم.»
زهرا اسدی با اشاره به کارگاههایی که در طی دو سال گذشته برگزار کرده است گفت: «در سال اخیر با هماهنگی ناحیه مقاومت بسیج و سپاه شهرستان کارگاههای متفاوتی در سمیرم و حومه با محوریت بررسی ابعاد و عوامل پیدایش طلاق برگزار کردیم که ازجمله آنها میتوان به کارگاههای اشتغال تا طلاق، اقتصاد تا طلاق، از رازداری تا طلاق، روابط زناشویی اشاره کرد.»
وی در مورد لزوم برگزاری کارگاههایی با عنوان تربیت جنسی در شهرستان سمیرم گفت: «رشد وسیع و سریع فضای مجازی و به وجود آمدن فضای بسیار باز فکری و اجتماعی باعث شده است که فرزندان ما بیشازحد اطّلاعت در مورد مسائل مختلف در خاطر داشته باشند، لذا مجبوریم فرزندان را بهدرستی و از طریق آموزشهای صحیح کنترل کنیم و آنها را به سمتی هدایت کنیم که کمتر درگیر آسیبهای خانوادگی و اجتماعی شوند.»
طلاق عاطفی، معضل جدی خانواده ها
اسدی عنوان کرد:« طبق بررسیهای انجامشده و مطالعات میدانی مهمترین معضل خانوادههای سمیرمی ناتوانی در برقراری ارتباط کلامی بین زن و شوهر است که در اصطلاح به آن « طلاق عاطفی» گفته میشود.
وی افزود: در این حالت زن و شوهر صرفاً به دلیل وجود مسائلی همچون آیندهی فرزندان، مسائل مالی و حفظ آبرو و مسائلی از این قبیل در کنار هم زندگی میکنند آنهم در حالتی که هیچ لذتی از باهم بودن نمیبرند و تنها بهاجبار در کنار هم ساکناند.
کارشناس مسائل اجتماعی خاطرنشان کرد: متأسفانه بسیاری از خانوادهها در شهرستان ما درگیر طلاق عاطفی هستند و بنده درزمانی که ابعاد این نوع طلاق را شرح میدهم بسیاری از حاضرین با تعجّب متوجه میشوند که زمان زیادی است از این مسئله رنج میبرند و به دنبال راهحل میگردند!
وی گفت: ناتوانی در برقراری ارتباط بین زن و شوهر باعث میشود بعد از ایجاد مشکل بین ایشان، به اقوام درجه ۲ و۳ یا حتّی جامعه رجوع کنند حال اینکه مشاورههای غیرتخصصی در اغلب موارد باعث تشدید مشکل میشود.
اسدی تصریح کرد: خانوادهها باید در بررسی مشکلات خود به دو مسئله توجه کنند: اول پیشگیری که شامل مهارتهای فرزند پروری با فنهای تخصصی است، خانوادهها باید آموزشهای پیش از ازدواج را در مورد انتخاب همسر، جلسهی خواستگاری، لازمههای بلوغ فکری برای تشکیل زندگی و غیره را بهخوبی بشناسند و مرحله دوم درمان است، در این مرحله شرایط بعد از ازدواج سنجیده میشود و برای این معضلات راهحل ارائه میشود.
انتهای پیام/
سلام. واقعا آفرین. جامعه به چنین افرادی نیاز حتمی دارد. تا کی باید به دنبال افزایش سادگی مشکلات، آمار طلاق هم افزایش یابد؟ تا کی باید خانواده ها فرهنگ برخورد با افراد بلوغ و کودک و حتی بزرگسال را رعایت نکنند؟ واقعا آفرین
خسته نباشی