
روستا عربشاه + تصاویر
پایگاه خبری تحلیلی سمیرم تصمیم به معرفی روستا های شهرستان سمیرم با هدف شناساندن روستا های ناشناس و دور افتاده این شهرستان نموده است که در این گزارش به معرفی روستای عربشاه می پردازیم.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سمیرم خبر، روستای عربشاه یکی از روستا های نزدیک به قلل مرکزی دنا است که در محدود پارک ملی دنا هم قرار گرفته و در جنوب شهر سمیرم قرار دارد.
برای رسیدن به این روستا از جاده سمیرم – پادنا به سمت کمه حرکت کرده و بعد از حدود۷۰ کیلومتر رانندگی به دو راهی کمه-بیده برخورد و وارد راه سمت چپ شده و پس از نزدیک به ۱۰ کیلومتر رانندگی در این جاده و عبور از چند روستا از جمله مورک به روستای عربشاه میرسیم.
روستای عربشاه دارای یک مدرسه ابتدایی می باشد که تعداد ۹ دانش آموز توسط یک معلم آموزش داده می شوند و دانش آموزان مقاطع بالاتر برای ادامه تحصیل مجبور به حضور در مدارس شهر سمیرم وکمه هستند.
براساس اطلاعات مردم روستا ، جمعیت روستای عربشاه ۱۶۰ نفر(۴۰خانوار) است که در فصل های مختلف سال این آمار متفاوت است.
شغل اصلی مردم این روستا کشاورزی و دامپروری است که متاسفانه با توجه به خشکسالی های چند سال اخیر بسیاری از مردم این روستا با مشکلات فراوانی روبرو شده اند و مجبور به مهاجرت به شهر شده اند.
این روستا از امکانات رفاهی مانند برق،آب،گاز،تلفن بیسیم،تلفن همراه، برخوردار بوده و آنتن دهی خطوط همراه اول در این روستا به خوبی انجام می گیرد ولی متاسانه دیگر اپراتور ها هنوز سرویس دهی مناسبی در این روستا ندارند.
متاسفانه در این روستا خانه عالم و خانه بهداشت وجود ندارد و مردم مجبورند برای استفاده از این مراکز به مورک سفر کنند.
یکی از مشکلات اساسی این روستا آب آشامیدنی است که به علت نبود امکانات آب به درستی تصفیه نمی شود و آب به صورت غیر بهداشتی در اختیار مردم قرار می گیرد.
در فصل بهار و تابستان به علت محیط مناسب و سرسبز این روستا مسافران زیادی برای استفاده از فضای سبز و کوه های اطراف به روستای عربشاه می آیند.
انتهای پیام./
گزارش:سید سعید قائم مقامی